24.01.1971

Ik ben een geadopteerde jongen op zoek naar zijn biologische ouders. Ik zou ze heel graag terugvinden en ze gewoon leren kennen. Ik ben geboren op 24/01/1971, om 18u40 in de Clinique Villette te Malo-les-Bains (Dunkerque) onder de naam Jean Luc BENOIT. De verpleegster was Simone W.

Geadopteerd via adoptiedienst Thérèse Wante. Ik verbleef een zestal (?) weken in het weeshuis Bambino vanaf 27/01/1971

Een gedachte over “24.01.1971

  1. Beste,

    Ik ben ook geadopteerd, blijkbaar was het Zuster Greet uit Gent. Spijtig genoeg geven mijn adoptieouders geen enkele info , zou u mij kunnen meedelen of het ook zuster Greet Was ? hebt u meer info ?
    Ik ben namelijk op zoek naar mijn biologische mama en papa , met professionele die mij daarmee helpen. Alvast bdankt voor uw antwoord! en ik wens u een goede opzoeking! Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *